Κομμωτήριο GnM-Hair

GnM Hair - Ένα κομμωτήριο με πλήρες διαδικτυακό προφίλ!

Ο Γιώργος και η Μαρία Πατσάογλου, γνωστοί και οι δύο για τις δημιουργικές τους τάσεις και τις καινοτόμες υπηρεσίες που επιλέγουν να προτείνουν στην πόλη τους, απευθύνθηκαν στην Webstyles για τη δημιουργία και το στήσιμο του διαδικτυακού τους προφίλ.

Γεμάτοι όρεξη για νέες δημιουργίες και με ελάχιστες αρχικά τεχνικές γνώσεις για το χώρο του διαδικτύου, αποφάσισαν να επενδύσουν από πολύ νωρίς στο διαδικτυακό τους μέλλον, φροντίζοντας όχι μόνο για την onlineδιαφήμιση του κομμωτηρίου και των υπηρεσιών που προσφέρουν στην τοπική αγορά των Σερρών αλλά εξασφαλίζοντας την  πρωτιά σε όλες τις στοχευμένες αναζητήσεις των μηχανών αναζήτησης.

Η σελίδα www.gnm-hair.grείναι απλή σχεδιαστικά, δυναμική,  δομημένη σε ανοιχτό κώδικα και με έμφαση στα μέγιστη βελτιστοποίηση της.

Αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα προγραμματισμού ιστοσελίδας όπου με πολύ απλά μέσα και με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, αξιοποιούνται στα μέγιστα οι αμέτρητες δυνατότητες του Internet. Αναζητώντας κανείς στο google και χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά όπως το απλό π.χ. «-Κομμωτήριο Σέρρες-» διαπιστώνει την «πρωτιά» του κώδικα της, καθώς όλα τα πρώτα οργανικά αποτελέσματα αναφέρουν το κομμωτήριο GnMHair ως την βασική και καλύτερη επιλογή.

Ταυτόχρονα με την ιστοσελίδα, αποφασίστηκε και η μετάβαση και στα κοινωνικά δίκτυα. Η Webstyles δημιούργησε μια επαγγελματική σελίδα ώστε οι ιδιοκτήτες να προβάλλουν τις δουλειές τους, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και θεραπείες που προσφέρονται στο χώρο τους και κυρίως να αλληλεπιδρούν καθημερινά με τους πελάτες τους, μέσα από προπληρωμένες καμπάνιες που ενισχύουν την επισκεψιμότητα όχι μόνο της σελίδας αλλά και του κομμωτηρίου!

Αν βρίσκεται στην πόλη των Σερρών, τότε η επιλογή για κούρεμα, χτένισμα, θεραπείες τριχόπτωσης, μανικιούρ, πεντικιούρ και πολλά ακόμη... είναι μια!
GnM Ηair Μακεδονομάχων 21, Περιοχή Νέου Κόσμου Σέρρες

Τηλ: 23210 45585

Τελευταία Άρθρα απο τα Νέα μας

  • www.sidayes.gr Η Webstyles στη διαχείριση της σελίδας του Executive Chef Αλέξανδρου Παπανδρέου! Ένα νέο project...

  • Retro Game Επιτραπέζιο Retro - Όταν η Webstyles δημιουργεί με διάθεση για ψυχαγωγία! Δεν είναι ένα απλό...

  • Τι με λες! Ενα νέο δημιουργικό WEB εργαστήρι στη συμπρωτεύουσα! H Webstyles και το νέο της δημιουργικό στούντιο...

  • www.akrodria.gr Μια ιστοσελίδα που ταξιδεύει τα Ακρόδρυα σε όλη την Ελλάδα! Η εταιρεία, ιδρύθηκε από τον κ. Νίκο...

  • Ηλίας Μαμαλάκης Ο Ηλίας Μαμαλάκης μας καλωσορίζει στην Κουζίνα του! www.ikouzinatouilia.gr Μία ιστοσελίδα γεμάτη νόστιμες προτάσεις,...

  • www.drsmile.gr Μια ιστοσελίδα για υγιή χαμόγελα! H γιατρός του χαμόγελου ή αλλιώς η αγαπημένη μας φίλη πια και...

  • www.gvital.gr Νεά ιστοσελίδα για το Gerovital Store by Dr Aslan! Το πρώτο κατάστημα ιατρικών καλλυντικών της διάσημης γεροντολόγου...

  • www.gnm-hair.gr GnM Hair - Ένα κομμωτήριο με πλήρες διαδικτυακό προφίλ!  Ο Γιώργος και η Μαρία Πατσάογλου, γνωστοί και οι δύο...

  • Taste Lemnos Εναλλακτικός Τουρισμός και Βιωματικές Εμπειρίες από το νησί της Λήμνου! Το βραβευμένο project του...

  • WebX Awards! H Webstyles με κορυφαία διάκριση στα WebX Awards 2017! Δυναμική παρουσία στον νεοσύστατο θεσμό των...

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ:

6934 506 742

Τηλ: 2311 20.96.70
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης

Μαιάνδρου 28,
Ευόσμος 56224, Θεσσαλονίκη.

Φόρμα Επικοινωνίας