Η Δημιουργική Ομάδα της Webstyles

    Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης
    Προγραμματιστής - CEO & Founder
    Middlesex University of London 
    email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

“Ξεκινήσαμε την Webstyles ως ιδέα που όφειλε να συνδυάζει την απλότητα με την καινοτομία.  Πως;  Πολύ απλά προσφέροντας εξελιγμένες διαδικτυακές υπηρεσίες προς όλους... και εννούμε πραγματικά όλους!

Από την αρχή της λειτουργίας μας, αξιοποιήσαμε την ανάγκη πρόσβασης στις νέες τεχνολογίες και στη χρήση του διαδικτύου, προσανατολιζόμενοι σε εκείνο το ειδικό κοινό που δεν διέθετε και δεν διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία στο χώρο της πληροφορικής, δεν μπορεί να παρακολουθήσει στενά την εξέλιξη της διαδικτυακής αγοράς και κυρίως δεν είναι διατεθειμένο να συμβαδίσει με τις… κοστολογικές τάσεις που επικρατούν, ξοδεύοντας μια περιουσία για την ανάδειξη του επαγγελματικού - διαδικτυακού του προφίλ.

Σήμερα, ευτυχώς για εμάς αλλά και σε όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε αυτή τη ιδέα, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε ένα δίκτυο πελατών - συνεργατών, το οποίο φέρει περισσότερο τα στοιχεία της οικογένειας. Πελάτες, συνεργάτες,  μα πάνω απ’ όλα δικοί μας άνθρωποι, οι οποίοι αλληλεπιδρούν καθημερινά μαζί μας, μας εμπιστεύονται και τους εμπιστευόμαστε, μοιράζονται μαζί μας ανάγκες και προβληματισμούς, σε μια διαρκή προσπάθεια προσδιορισμού στοχευμένων λύσεων που αξιοποιούν τις δυνατότητες τους, αναδεικνύουν  τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους και κυρίως προσφέρουν σιγουριά για το αποτέλεσμα!

Αυτό κάνουμε καθημερινά στη Webstyles,  αναζητούμε τις πιο σύγχρονες και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις προβολής στο διαδίκτυο που ταυτίζονται απόλυτα στις ξεχωριστές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του καθένα χωριστά!”

 

     Κατερίνα Κυριακούδη
     Οικονομολόγος, Marketing Specialist & Co Founder
     Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

“Δεν αρκεί που αξίζεις,  πρέπει και να διεκδικείς!

Η φράση αυτή μας παρακινούσε πάντοτε για το επόμενο βήμα. Σπουδές, γνώσεις, εμπειρίες και πολύ μεράκι για τη δουλειά ήταν και είναι στοιχεία αναπόσπαστα της δημιουργικής μας εργασίας. Το άκρως απαιτητικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της διαδικτυακής αγοράς μας υπέδειξε αρκετά νωρίς ένα και μοναδικό δρόμο – πως η ανάδειξη καινοτόμων λύσεων που εξελίσσουν εμάς και τους πελάτες μας, επιτυγχάνεται μόνο όταν νοιάζεσαι πραγματικά για αυτούς, παρακολουθείς τις εξελίξεις, προσπαθείς για το καλύτερο αποτέλεσμα, προτείνεις τις σωστές λύσεις, στέκεσαι δίπλα τους, μα κυρίως ανοίγεις το δρόμο για την εξέλιξη τους και την διεκδίκηση όσων πραγματικά τους αξίζουν.

Στην Webstyles δεν θα αναζητήσει κάποιος έτοιμα πακέτα σύγχρονων διαδικτυακών υπηρεσιών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, όπως συνηθίζουν να «προμοτάρουν» οι ανταγωνιστές. Σε εμάς θα ανακαλύψει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας και διάδρασης με μια δημιουργική ομάδα ανθρώπων, μια νέα οικογένεια συνεργατών που σέβεται τις ανάγκες τους και η επιτυχία της στηρίζεται αποκλειστικά στην επιτυχή κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών τους.

Δεν ξεχνάμε ποτέ πως η  δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν απαιτεί απλώς καλές γνώσεις προγραμματισμού και τεχνικών βελτιστοποιήσης. Η επιτυχία της βασίζεται και σε εκείνα τα δημιουργικά στοιχεία που θα την ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, θα την κάνουν φιλική, εύχρηστη και ευχάριστη προς το χρήστη αλλά κυρίως θα αυξήσουν την μετατρεψιμότητα των επισκεπτών της σε δυνητικούς πελάτες της επιχείρησης.

Ένα ωραίο λογότυπο, ο τρόπος που αυτό θα αποτυπωθεί στην ιστοσελίδα, οι διαθέσιμες προσφορές και η απεικόνιση τους, η σωστή φωτογράφηση των προϊόντων και η αποτύπωση των υπηρεσιών, η κειμενογραφία της ιστοσελίδας και τόσα ακόμη στοιχεία μιας ορθής marketing στρατηγικής θα μελετηθούν, θα σχεδιαστούν, θα τροποποιηθούν, θα συντονιστούν από την Webstyles για ένα σωστό τελικό αποτέλεσμα!

Γιατί τελικά, αυτό είναι που θα κάνει τη διαφορά!“


Τελευταία Άρθρα απο τα Νέα μας

  • www.sidayes.gr Η Webstyles στη διαχείριση της σελίδας του Executive Chef Αλέξανδρου Παπανδρέου! Ένα νέο project...

  • Retro Game Επιτραπέζιο Retro - Όταν η Webstyles δημιουργεί με διάθεση για ψυχαγωγία! Δεν είναι ένα απλό...

  • Τι με λες! Ενα νέο δημιουργικό WEB εργαστήρι στη συμπρωτεύουσα! H Webstyles και το νέο της δημιουργικό στούντιο...

  • www.akrodria.gr Μια ιστοσελίδα που ταξιδεύει τα Ακρόδρυα σε όλη την Ελλάδα! Η εταιρεία, ιδρύθηκε από τον κ. Νίκο...

  • Ηλίας Μαμαλάκης Ο Ηλίας Μαμαλάκης μας καλωσορίζει στην Κουζίνα του! www.ikouzinatouilia.gr Μία ιστοσελίδα γεμάτη νόστιμες προτάσεις,...

  • www.drsmile.gr Μια ιστοσελίδα για υγιή χαμόγελα! H γιατρός του χαμόγελου ή αλλιώς η αγαπημένη μας φίλη πια και...

  • www.gvital.gr Νεά ιστοσελίδα για το Gerovital Store by Dr Aslan! Το πρώτο κατάστημα ιατρικών καλλυντικών της διάσημης γεροντολόγου...

  • www.gnm-hair.gr GnM Hair - Ένα κομμωτήριο με πλήρες διαδικτυακό προφίλ!  Ο Γιώργος και η Μαρία Πατσάογλου, γνωστοί και οι δύο...

  • Taste Lemnos Εναλλακτικός Τουρισμός και Βιωματικές Εμπειρίες από το νησί της Λήμνου! Το βραβευμένο project του...

  • WebX Awards! H Webstyles με κορυφαία διάκριση στα WebX Awards 2017! Δυναμική παρουσία στον νεοσύστατο θεσμό των...

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ:

6934 506 742

Τηλ: 2311 20.96.70
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης

Μαιάνδρου 28,
Ευόσμος 56224, Θεσσαλονίκη.

Φόρμα Επικοινωνίας