H υποστήριξη της σελίδας και των Brands στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

Στις μέρες μας, μια σωστά δομημένη, επαγγελματική και στρατηγικά σχεδιασμένη παρουσία μιας ιστοσελίδας, κρίνεται και από την δυνατότητα σύνδεσης και αλληλεπίδρασης της με τα social media.

Σε μια κορεσμένη αγορά που βρίσκεται σε κρίση, η αξιοποίηση μέσων όπως το Facebook, το Twitter, το Instangram, το Pinterest και τόσα άλλα, μπορεί να ενισχύσει όχι μόνο τη δυναμική μιας σελίδας στο διαδικτυακό χώρο αλλά να τονώσει την ίδια της την παρουσία, μέσω των αλληλεπιδράσεων  που προκαλεί με τους χρήστες.

Τα Social Media στο σύγχρονο marketing αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα νέο και πολύ δυνατό trend. Ο κόσμος δεν είναι απλά δικτυωμένος στα Social Media αλλά ζει μέσα σε αυτά αλλά και μέσα από αυτά, επικοινωνεί, διασκεδάζει και ενημερώνεται.

To Facebook όπως και τα Google Adwords μας δίνει και αυτό τη δυνατότητα να δημιουργούμε στοχευμένες καμπάνιες που προβάλουν τα brands, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Το βασικότερο πλεονέκτημα τους είναι πως δομούνται βάση των δημογραφικών και προσωπικών χαρακτηριστικών των χρηστών, στοχεύοντας αποκλειστικά σε εκείνους τους υποψήφιους πελάτες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ενδιαφέρονται για την καμπάνια προώθησης (όπως π.χ. Γυναίκες 25-30, παντρεμένες που ζουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με ενδιαφέροντα στη μαγειρική κτλ.).

Στην Webstyles γνωρίζουμε την τεράστια σημασία της διαδικτυακής αναγνώρισης που πρέπει να λαμβάνει μια νέα ιστοσελίδα, ένα κατάστημα, μια εταιρία ή ένα brand προκειμένου να καταφέρει να επιτύχει τον επιδιωκόμενο στόχο. Να διαφημίζει, να προβάλει, να ενημερώνει και φυσικά να αλληλεπιδρά με τον κοινό.

Η αξιοποίηση των Social Media δεν αφορά μόνο το τρέξιμο, πραγματοποίηση προ – πληρωμένων καμπανιών. Η υπηρεσίες μας διευρύνονται και στην διαμόρφωση και τον προγραμματισμό μιας συνολικής επαγγελματικής προβολής εντός των κοινωνικών δικτύων με απόλυτα στοχευμένες και στρατηγικά επιλεγμένες Content Marketing υπηρεσίες, εξειδικευμένες πάνω στις ανάγκες του πελάτη.

Τελευταία Άρθρα απο τα Νέα μας

  • www.sidayes.gr Η Webstyles στη διαχείριση της σελίδας του Executive Chef Αλέξανδρου Παπανδρέου! Ένα νέο project...

  • Retro Game Επιτραπέζιο Retro - Όταν η Webstyles δημιουργεί με διάθεση για ψυχαγωγία! Δεν είναι ένα απλό...

  • Τι με λες! Ενα νέο δημιουργικό WEB εργαστήρι στη συμπρωτεύουσα! H Webstyles και το νέο της δημιουργικό στούντιο...

  • www.akrodria.gr Μια ιστοσελίδα που ταξιδεύει τα Ακρόδρυα σε όλη την Ελλάδα! Η εταιρεία, ιδρύθηκε από τον κ. Νίκο...

  • Ηλίας Μαμαλάκης Ο Ηλίας Μαμαλάκης μας καλωσορίζει στην Κουζίνα του! www.ikouzinatouilia.gr Μία ιστοσελίδα γεμάτη νόστιμες προτάσεις,...

  • www.drsmile.gr Μια ιστοσελίδα για υγιή χαμόγελα! H γιατρός του χαμόγελου ή αλλιώς η αγαπημένη μας φίλη πια και...

  • www.gvital.gr Νεά ιστοσελίδα για το Gerovital Store by Dr Aslan! Το πρώτο κατάστημα ιατρικών καλλυντικών της διάσημης γεροντολόγου...

  • www.gnm-hair.gr GnM Hair - Ένα κομμωτήριο με πλήρες διαδικτυακό προφίλ!  Ο Γιώργος και η Μαρία Πατσάογλου, γνωστοί και οι δύο...

  • Taste Lemnos Εναλλακτικός Τουρισμός και Βιωματικές Εμπειρίες από το νησί της Λήμνου! Το βραβευμένο project του...

  • WebX Awards! H Webstyles με κορυφαία διάκριση στα WebX Awards 2017! Δυναμική παρουσία στον νεοσύστατο θεσμό των...

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ:

6934 506 742

Τηλ: 2311 20.96.70
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης

Μαιάνδρου 28,
Ευόσμος 56224, Θεσσαλονίκη.

Φόρμα Επικοινωνίας