Όλα ξεκινούν από μια απλή ιδεά... η σωστή αποτύπωση της οποίας στο διαδικτυακό χωροχρόνο αποτελεί εξειδίκευση μας!

Οι ανάγκες ποικίλουν, τα δεδομένα αλλάζουν, οι λειτουργίες διαφοροποιούνται. Ο στόχος όμως παραμένει πάντα ίδιος: να δημιουργούμε πετυχημένες ιστοσελίδες και εφαρμογές με στοχευμένα αποτελέσματα που οδηγούν σε αύξηση της επισκεψιμότητας, αύξηση των πωλήσεων ή απλά συμβάλουν στην αναβάθμιση του προσωπικού και επαγγελματικού σας προφίλ.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας στην Webstyles, ξεκινά ακολουθώντας μια απλή μεθοδολογία.

Αρχικά καταγράφονται αναλυτικά και προσδιορίζονται οι συγκεκριμένες ανάγκες για την δημιουργία μιας νέας ή την βελτίωση και υποστήριξη μιας υπάρχουσας ιστοσελίδας. Με τον τρόπο αυτό καθορίζεται και το πλαίσιο των εργασιών που θα απαιτηθούν για την υλοποίηση της.

 

 

Ακολουθεί η μελέτη του ανταγωνισμού, καθώς μόνο έτσι οι λύσεις που θα προταθούν θα εξασφαλίσουν βιώσιμα αποτελέσματα. Ανεξάρτητα από το χώρο ή την αγορά στην οποία απευθύνεται, κάθε σύγχρονη ιστοσελίδα θα πρέπει να δομείται γνωρίζοντας τον ανταγωνισμό, μελετώντας τις στρατηγικές του και καθορίζοντας τα σημεία διαφοροποίησης της με αυτόν.

 

 

Έπειτα διαμορφώνεται η εικαστική δομή της ιστοσελίδας, η οποία τις περισσότερες φορές ακολουθεί το branding, τους χρωματικούς συνδυασμούς, το λογότυπο και όλα τα άλλα στοιχεία της εικόνας μιας επιχείρησης που την ταυτοποιούν. Ακόμη όμως και όταν δεν υπάρχει διαμορφωμένη ταυτότητα επικοινωνίας, η Webstyles θα σχεδιάσει από την αρχή ή θα βελτιώσει ένα υπάρχων λογότυπο, θα διαμορφώσει την εταιρικής ταυτότητα και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης εταιρικής προβολής.

 

Μόλις προσδιοριστούν όλα τα παραπάνω, ξεκινά η δημιουργία της ιστοσελίδας:
Δύο ή τρία δείγματα (demos) παρουσιάζονται στον πελάτη προκειμένου να επιλέξει ποιο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Μετά τις απαραίτητες τροποποιήσεις, αλλαγές και βελτιώσεις, ξεκινά η κωδικοποίηση της ιστοσελίδας με σύστημα ανοιχτού κώδικα αν πρόκειται για δυναμική ιστοσελίδα ή κλειστού κώδικα αν πρόκειται για στατική.

Βασική μας προτεραιότητα είναι να δομούμε ιστοσελίδες σωστού προγραμματισμού, δηλ. χωρίς λάθη στον κώδικα που θα κοστίσουν στην βελτιστοποίηση της και φυσικά στις θέσεις που αυτή θα κατακτήσει στις μηχανές αναζήτησης. Με άλλα λόγια κάθε σελίδα της Webstyles, εκτός από προσεγμένο design,  διαθέτει τα πιο σύγχρονα web standards και φυσικά διατηρεί τον seo friendly χαρακτήρα της.

Τελευταία Άρθρα απο τα Νέα μας

  • www.sidayes.gr Η Webstyles στη διαχείριση της σελίδας του Executive Chef Αλέξανδρου Παπανδρέου! Ένα νέο project...

  • Retro Game Επιτραπέζιο Retro - Όταν η Webstyles δημιουργεί με διάθεση για ψυχαγωγία! Δεν είναι ένα απλό...

  • Τι με λες! Ενα νέο δημιουργικό WEB εργαστήρι στη συμπρωτεύουσα! H Webstyles και το νέο της δημιουργικό στούντιο...

  • www.akrodria.gr Μια ιστοσελίδα που ταξιδεύει τα Ακρόδρυα σε όλη την Ελλάδα! Η εταιρεία, ιδρύθηκε από τον κ. Νίκο...

  • Ηλίας Μαμαλάκης Ο Ηλίας Μαμαλάκης μας καλωσορίζει στην Κουζίνα του! www.ikouzinatouilia.gr Μία ιστοσελίδα γεμάτη νόστιμες προτάσεις,...

  • www.drsmile.gr Μια ιστοσελίδα για υγιή χαμόγελα! H γιατρός του χαμόγελου ή αλλιώς η αγαπημένη μας φίλη πια και...

  • www.gvital.gr Νεά ιστοσελίδα για το Gerovital Store by Dr Aslan! Το πρώτο κατάστημα ιατρικών καλλυντικών της διάσημης γεροντολόγου...

  • www.gnm-hair.gr GnM Hair - Ένα κομμωτήριο με πλήρες διαδικτυακό προφίλ!  Ο Γιώργος και η Μαρία Πατσάογλου, γνωστοί και οι δύο...

  • Taste Lemnos Εναλλακτικός Τουρισμός και Βιωματικές Εμπειρίες από το νησί της Λήμνου! Το βραβευμένο project του...

  • WebX Awards! H Webstyles με κορυφαία διάκριση στα WebX Awards 2017! Δυναμική παρουσία στον νεοσύστατο θεσμό των...

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ:

6934 506 742

Τηλ: 2311 20.96.70
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης

Μαιάνδρου 28,
Ευόσμος 56224, Θεσσαλονίκη.

Φόρμα Επικοινωνίας