SEM - Search Engine Marketing

Με σαφείς διαφοροποιήσεις από το SEO, η προώθηση ιστοσελίδων είναι ουσιαστικά η προ-πληρωμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Είναι ο πιο άμεσος και δραστικός τρόπος για να επιτευχθούν υψηλές εμφανίσεις στις μηχανές αναζήτησης, στοχεύοντας όχι απλώς στην προβολή μιας σελίδας αλλά σε συγκεκριμένες ενέργειες όπως η άμεση αύξηση των πωλήσεων, η ανάπτυξη του πελατολογίου, η ενημέρωση των πελατών για προσφορές κ.α. Είναι ο πιο γρήγορος και οικονομικός τρόπος για την διαδικτυακή προβολή της σελίδας και συνίσταται να πραγματοποιείται τόσο στην αρχή, προκειμένου να ξεκινήσει η παρουσία της στο διαδίκτυο, όσο και κατά τη διάρκεια για να διατηρεί την εμφάνιση της σε υψηλές θέσεις, έναντι του ανταγωνισμού.

Από την δημιουργία μιας στοχευμένης Seo Καμπάνιας και της καταγραφής όλων των απαραίτητων λέξεων – κλειδιών, μεσολαβούν μόλις 15 λεπτά για την ενεργοποίηση της. Έτσι μέσα σε ελάχιστα λεπτά η πληρωμένη διαφήμιση βρίσκεται online και τα αποτελέσματα είναι άμεσα, διαθέσιμα και μετρήσιμα.

Κάθε προπληρωμένη καμπάνια θα πρέπει να παρακολουθείται, να τροποποιείται και να μεταβάλλεται συνεχώς, ώστε να αξιοποιούνται πλήρως οι δυνατότητες που υπάρχουν. Σκοπός του SEM είναι η άμεση μετατροπή της διαφήμισης σε αποτελέσματα, όπως μηνύματα, τηλεφωνήματα, παραγγελίες κτλ.  Τα χρήματα που κάθε φορά επενδύονται θα πρέπει επίσης να εξασφαλίζουν όχι μόνο την εμφάνιση σε συγκεκριμένα metatags (λέξεις κλειδιά) αλλά να δαπανιούνται σωστά και να μην ξοδεύονται άσκοπα.

Στην Webstyles μελετάμε για χρόνια και γνωρίζουμε καλά τις τεχνικές του SEM. Σκοπός μας είναι να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, άμεσα και στοχευμένα αποτελέσματα, στο κοινό που τους ενδιαφέρει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως επενδύοντας στην βελτιστοποίηση της σελίδας, επενδύουμε στην βιωσιμότητα της και αξιοποιούμε στο μέγιστο τις δυνατότητες του διαδικτύου διαμορφώνοντας έτσι μια σωστή διαδικτυακή προβολή.

Τελευταία Άρθρα απο τα Νέα μας

  • www.sidayes.gr Η Webstyles στη διαχείριση της σελίδας του Executive Chef Αλέξανδρου Παπανδρέου! Ένα νέο project...

  • Retro Game Επιτραπέζιο Retro - Όταν η Webstyles δημιουργεί με διάθεση για ψυχαγωγία! Δεν είναι ένα απλό...

  • Τι με λες! Ενα νέο δημιουργικό WEB εργαστήρι στη συμπρωτεύουσα! H Webstyles και το νέο της δημιουργικό στούντιο...

  • www.akrodria.gr Μια ιστοσελίδα που ταξιδεύει τα Ακρόδρυα σε όλη την Ελλάδα! Η εταιρεία, ιδρύθηκε από τον κ. Νίκο...

  • Ηλίας Μαμαλάκης Ο Ηλίας Μαμαλάκης μας καλωσορίζει στην Κουζίνα του! www.ikouzinatouilia.gr Μία ιστοσελίδα γεμάτη νόστιμες προτάσεις,...

  • www.drsmile.gr Μια ιστοσελίδα για υγιή χαμόγελα! H γιατρός του χαμόγελου ή αλλιώς η αγαπημένη μας φίλη πια και...

  • www.gvital.gr Νεά ιστοσελίδα για το Gerovital Store by Dr Aslan! Το πρώτο κατάστημα ιατρικών καλλυντικών της διάσημης γεροντολόγου...

  • www.gnm-hair.gr GnM Hair - Ένα κομμωτήριο με πλήρες διαδικτυακό προφίλ!  Ο Γιώργος και η Μαρία Πατσάογλου, γνωστοί και οι δύο...

  • Taste Lemnos Εναλλακτικός Τουρισμός και Βιωματικές Εμπειρίες από το νησί της Λήμνου! Το βραβευμένο project του...

  • WebX Awards! H Webstyles με κορυφαία διάκριση στα WebX Awards 2017! Δυναμική παρουσία στον νεοσύστατο θεσμό των...

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ:

6934 506 742

Τηλ: 2311 20.96.70
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης

Μαιάνδρου 28,
Ευόσμος 56224, Θεσσαλονίκη.

Φόρμα Επικοινωνίας