Ξεκινώντας από τα βασικά... SEO και SEM.

Μια καλή ιστοσελίδα δεν αρκεί, πρέπει να ξέρεις και να την προβάλεις! SEO και SEM δύο λέξεις που γνωρίζουμε καλά στην Webstyles και εξασφαλίζουν στις σελίδες μας τις καλύτερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης!

Πως; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά...

Προώθηση και Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων είναι όλες η ενέργειες τις οποίες πραγματοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα μας θα βγαίνει σε υψηλές θεσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Οι τεχνικές αυτές είναι τόσο σημαντικές που χωρίς αυτές μια ιστοσελίδα, όσο όμορφα δομημένη και αν είναι, μπορεί να καταδικαστεί σε διαδικτυακή “αφάνεια”. Αυτό συμβαίνει γιατί οι μηχανές αναζήτησης δεν ενδιαφέρονται για την αισθητική και εικαστική εικόνα ενός siteαλλά αποκλειστικά και μόνο για τον τρόπο με τον οποίο έχει αυτό κωδικοποιηθεί, αν περιλαμβάνει τις σωστές λέξεις κλειδιά και φυσικά αν διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που του εξασφαλίζουν ένα SeoFriendlyχαρακτήρα.

SEO και SEM λοιπόν είναι το Α και το Ω για μια ιστοσελίδα. Είναι οι δύο βασικές τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουμε για να εντοπίσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αλλά και τις αδυναμίες του διαδικτυακού ανταγωνισμού, με σκοπό να τον ξεπεράσουμε και να βγούμε μπροστά του!

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο καθένα χωριστά:

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας (SEO - Search Engine Optimisation)

Είναι ο τρόπος με τον οποίο προγραμματίζεται μια σελίδα δηλ. ο κώδικας που κρύβεται από πίσω και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι διαχρονικά η σελίδα αυτή θα εμφανίζεται σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δομείται σωστά ο κώδικας/pluginsτης σελίδας καθώς τα οργανικά rankings, οι οργανικές θέσεις δηλ με τις οποίες εμφανίζονται οι διάφορες σελίδες στις μηχανές αναζήτησης καθορίζονται αποκλειτικά και μόνο από αυτό.

Δυστυχώς η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά, δεν έχει δηλ. ένα συγκεκριμένο timeframeκαθώς εξαρτάται από πολλούς και διάφορους παράγοντες όπως τα keywords, η επισκεψιμότητα, ο κώδικας κτλ. Σκοπός μας είναι να εφαρμόζονται πάντοτε όλες οι δυνατές τεχνικές για να εξασφαλίζονται άμεσα και στοχευμένα αποτελέσματα, στο κοινό που μας ενδιαφέρει.

Επενδύοντας λοιπόν στην βελτιστοποίηση της σελίδας, αξιοποιούμε στο μέγιστο τις δυνατότητες του διαδικτύου και διαχρονικά ωφελούμαστε από αυτό διαμορφώνοντας μια σωστή διαδικτυακή προβολή.

Τελευταία Άρθρα απο τα Νέα μας

  • www.sidayes.gr Η Webstyles στη διαχείριση της σελίδας του Executive Chef Αλέξανδρου Παπανδρέου! Ένα νέο project...

  • Retro Game Επιτραπέζιο Retro - Όταν η Webstyles δημιουργεί με διάθεση για ψυχαγωγία! Δεν είναι ένα απλό...

  • Τι με λες! Ενα νέο δημιουργικό WEB εργαστήρι στη συμπρωτεύουσα! H Webstyles και το νέο της δημιουργικό στούντιο...

  • www.akrodria.gr Μια ιστοσελίδα που ταξιδεύει τα Ακρόδρυα σε όλη την Ελλάδα! Η εταιρεία, ιδρύθηκε από τον κ. Νίκο...

  • Ηλίας Μαμαλάκης Ο Ηλίας Μαμαλάκης μας καλωσορίζει στην Κουζίνα του! www.ikouzinatouilia.gr Μία ιστοσελίδα γεμάτη νόστιμες προτάσεις,...

  • www.drsmile.gr Μια ιστοσελίδα για υγιή χαμόγελα! H γιατρός του χαμόγελου ή αλλιώς η αγαπημένη μας φίλη πια και...

  • www.gvital.gr Νεά ιστοσελίδα για το Gerovital Store by Dr Aslan! Το πρώτο κατάστημα ιατρικών καλλυντικών της διάσημης γεροντολόγου...

  • www.gnm-hair.gr GnM Hair - Ένα κομμωτήριο με πλήρες διαδικτυακό προφίλ!  Ο Γιώργος και η Μαρία Πατσάογλου, γνωστοί και οι δύο...

  • Taste Lemnos Εναλλακτικός Τουρισμός και Βιωματικές Εμπειρίες από το νησί της Λήμνου! Το βραβευμένο project του...

  • WebX Awards! H Webstyles με κορυφαία διάκριση στα WebX Awards 2017! Δυναμική παρουσία στον νεοσύστατο θεσμό των...

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ:

6934 506 742

Τηλ: 2311 20.96.70
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης

Μαιάνδρου 28,
Ευόσμος 56224, Θεσσαλονίκη.

Φόρμα Επικοινωνίας