Ιατρικά Καλλυντικά Gerovital

Νεά ιστοσελίδα για το Gerovital Store by Dr Aslan!

Το πρώτο κατάστημα ιατρικών καλλυντικών της διάσημης γεροντολόγου Dr.Ana Aslan άνοιξε επίσημα και τις διαδικτυακές του πύλες σε μια φρέσκια, μοντέρνα και διαδραστική ιστοσελίδα που δημιούργησε η Webstyles καιείναι διαθέσιμη μέσα από τη διέυθυνση www.gvital.gr

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Gerovital Store by Dr. Ana Aslan Thessaloniki είναι οι γιατροί στο επάγγελμα κ. Αλέξιος και κα Ματίνα Ρουτσώνη.

Γνωρίζοντας ήδη το μεγάλο έργο και προσφορά της Ana Aslan στον χώρο της γηριατρικής και γεροντολογίας, το 2012 κατά την παραμονή τους στη Ρουμάνια στα πλαίσια ενός ιατρικού συνεδρίου αγόρασαν και δοκίμασαν για 1η φορά τις καλλυντικές κρέμες της Dr. Ana Aslan.

Έχοντας μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την ποιότητα και τα αποτελέσματα των προϊόντων αποφάσισαν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δράσεις, καλλιεργόντας την ιδέα για το πώς θα κάνουν γνωστά αυτά τα αξιόλογα προϊόντα και στη χώρα μας.

Ο χώρος επιλέχθηκε, το κατάστημα ετοιμάστηκε και κάπου εκεί οι δρόμοι μας συναντήθηκαν καθώς επέλεξαν την Webstyles για να αναλάβει το στήσιμο μιας διαδραστικής – δυναμικής ιστοσελίδας για το κατάστημα τους.

Η σελίδα www.gvital.gr δομήθηκε έτσι ώστε διαθέτει ένα απλό, καθαρό, εύχρηστο προφίλ και σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψην τον ιατρικό χαρακτήρα των προϊόντων.
Αποτελεί μια ευχάριστη σελίδα που ενημερώνει για τις ευεργετικές δράσεις των προϊόντων
Gerovital αλλά ταυτόχρονα προβάλει και το medical spa και τις υπηρεσίες του, που στεγάζονται στον επάνω όροφο του καταστήματος. Επίσης μέσα από την ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις παραγγελίες τους, να ελέγξουν τις τιμές και τις τρέχουσες προσφορές. Το  Gerovital Store by Dr. Ana Aslan Thessaloniki, στέλνει τα προϊόντα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους εκείνους που αναζητούν τα αυθεντικά καλλυντικά της D.Ana Aslan.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στις ενότητες των προϊόντων, να μάθουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ευεργετικές αντιγηραντικές ιδιότητες των καλλυντικών Gerovital και φυσικά να κάνουν τις παραγγελίες τους.

 

Τελευταία Άρθρα απο τα Νέα μας

  • www.sidayes.gr Η Webstyles στη διαχείριση της σελίδας του Executive Chef Αλέξανδρου Παπανδρέου! Ένα νέο project...

  • Retro Game Επιτραπέζιο Retro - Όταν η Webstyles δημιουργεί με διάθεση για ψυχαγωγία! Δεν είναι ένα απλό...

  • Τι με λες! Ενα νέο δημιουργικό WEB εργαστήρι στη συμπρωτεύουσα! H Webstyles και το νέο της δημιουργικό στούντιο...

  • www.akrodria.gr Μια ιστοσελίδα που ταξιδεύει τα Ακρόδρυα σε όλη την Ελλάδα! Η εταιρεία, ιδρύθηκε από τον κ. Νίκο...

  • Ηλίας Μαμαλάκης Ο Ηλίας Μαμαλάκης μας καλωσορίζει στην Κουζίνα του! www.ikouzinatouilia.gr Μία ιστοσελίδα γεμάτη νόστιμες προτάσεις,...

  • www.drsmile.gr Μια ιστοσελίδα για υγιή χαμόγελα! H γιατρός του χαμόγελου ή αλλιώς η αγαπημένη μας φίλη πια και...

  • www.gvital.gr Νεά ιστοσελίδα για το Gerovital Store by Dr Aslan! Το πρώτο κατάστημα ιατρικών καλλυντικών της διάσημης γεροντολόγου...

  • www.gnm-hair.gr GnM Hair - Ένα κομμωτήριο με πλήρες διαδικτυακό προφίλ!  Ο Γιώργος και η Μαρία Πατσάογλου, γνωστοί και οι δύο...

  • Taste Lemnos Εναλλακτικός Τουρισμός και Βιωματικές Εμπειρίες από το νησί της Λήμνου! Το βραβευμένο project του...

  • WebX Awards! H Webstyles με κορυφαία διάκριση στα WebX Awards 2017! Δυναμική παρουσία στον νεοσύστατο θεσμό των...

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ:

6934 506 742

Τηλ: 2311 20.96.70
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης

Μαιάνδρου 28,
Ευόσμος 56224, Θεσσαλονίκη.

Φόρμα Επικοινωνίας